„Minden esemény, kaland és kihívás Éned megszólítása az Éned által, hogy megteremthesd és megtapasztalhasd Aki Valójában Vagy.”

 

 


 

Boros Andrea Eszter (Loranda) vagyok. Budapesten születtem. Jelenleg van egy kereskedelmi vállalkozásom, - melynek keretében végzem a Terra Tachyon termékek magyarországi forgalmazását is - de emellett egyre többet foglalkozom médiumitással, gyógyítással és jógaoktatással.

Ezotériával és a spirituális dolgokkal kb. 10 éve foglalkozom behatóbban. Főleg Szabó Pálmi (Aloni) és Soós Évi csatornázásait hallgattam. Nagyon sok tanfolyamon részt vettem. (gyógyítás, médiumitás, mesterképző, stb.) Ezeken keresztül kaptam a legtöbb felkészítést a feladataimra. A médiumitás felvállalása volt számomra a legnehezebb, de múlt év májusától kezdve én is csatornázom az égiek üzeneteit. Főképp Jézust, Mária Magdolnát, Teremtőt közvetítek, de volt alkalom, hogy más entitás is bejelentkezett rajtam keresztül.

A 2009-es Kryon szeminárium óta a Terra Tachyon termékek magyarországi forgalmazója vagyok. Ebben a hónapban jelentettem meg magyarul a róluk szóló könyvet, mely nagyon sok hasznos információt tartalmaz a tachyon energiáról és a termékek használatáról. Mióta közelebb kerültem ezekhez a termékekhez, nyugodt szívvel állíthatom, hogy életem teljesen megváltozott. Nem mindig az általam elképzelt legkellemesebb módon, de a cél érdekében történő változás és fejlődés garantált.

A hangmasszázs képzést 2009-ben Tomek Czartoryski-nél végeztem.

A Reconnective Healing® /Kapcsolatteremtő Gyógyítás oklevelemet Dr. Eric Pearl szemináriumán szereztem. Mindkét tevékenységet azóta is rendszeresen végzem, mert a tachyonok forgalmazása és a médiumitás mellett ez is életfeladatom része.

Jógaoktatással 2011-óta foglalkozom. /Baba-mama jóga és hahota jóga/

 

 

Boros Andrea Eszter / Loranda /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diavetítő
Oldalmenü